1 Farmplanner säästää aikaa

2 Farmplanner säästää rahaa

3 Farmplanner antaa täyden kontrollin

}

Sinun on kysyttävä itseltäsi:
Kannattaako olla käyttämättä Farmplanneria tänään?

FARMPLANNER™ OPTIMOI TARHASI JA SÄÄSTÄÄ
AIKAA JA RAHAA. ALOITA JO TÄNÄÄN!

Myyntitiimimme ottaa sinuun yhteyttä, selvittää tarpeesi ja auttaa käyttöönotossa.

Mitä Farmplanner™ tekee?

Farmplanner™ maksimoi turkistarhasi suorituskyvyn optimoimalla arkesi & valvontasi.

Tämä työkalu antaa sinulle täyden kontrollin. Yksilöidystä eläindatasta ja historiikista älyruokintaan. Farmplanner™ sisältää kaiken. Miksi pähkäillä erilaisten sovellusten, ohjelmistojen ja ruokintatietokoneiden kanssa, kun voit saada kaiken samassa paketissa yksinkertaisesti ja joustavasti? Farmplanner™ ansiosta sinulla on pääsy tarhaasi 24/7 sijainnistasi riippumatta. Optimoi tarhasi ja oma aikasi turkisalan parhaalla ratkaisulla –Farmplanner™.

OTA YHTEYTTÄ SAADAKSESI LISÄTIETOJA
iMac Mockup
Tiesitkö että? - Farmplanner™ on kehitetty Pohjanmaan turkisklusterin sydämessä. ”

HINNOITTELU

Kuukausitilaus. Ei sitoutumisaikaa.

Farmplanner™ on hinnoiteltu käyttäjän tarhan koon mukaan. Asiakkaamme suorittavat häkkipaikkakohtaisen maksun, joka laskutetaan kuukausittain, juoksevasti ja ilman sitoutumisaikaa. Kunnioitamme vapauttasi valita, mitä työkaluja haluat käyttää tarhassasi. Voit helposti selvittää, paljoonko Farmplanner maksaisi sinulle kuukaudessa käyttämällä laskuriamme tai ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme, joka vastaa kysymyksiisi.

Kuukausimaksun lisäksi veloitamme kertamaksun ruokintatietokoneestamme FP Feeder™.

TALOUS

Ankarina aikoina Farmplanner™ auttaa sinua optimoimaan tarhaustyösi ja siten pitämään kustannukset mahdollisimman pieninä.

Kun turkisten hintataso ei ole paras mahdollinen, on tärkeää tarkistaa kulut ja ponnistella kovien aikojen ylittämiseksi. Farmplanner™ auttaa sinua luomaan yleiskuvan tarhastasi ja optimoimaan omasi ja työntekijöidesi päivittäisen työpanoksen tarhassa. “Aika on rahaa”, kuten klassisessa ilmaisussa sanotaan. Farmplanner™ säästää aikaa = Farmplanner™ säästää rahaa.

ALOITA SÄÄSTÖ JO TÄNÄÄN!

RUOKINTA

Farmplannerin™ yhteydessä toimitetaan luonnollisestikin sen oma, integroitu annostelulaite, joka nostaa ruokintamahdollisuudet uudelle tasolle.

Itse kehittämämme ruokintatietokone FP Feeder™ toimii yhdessä Farmplannerin™ kanssa. FP Feeder™ mahdollistaa ongelmattoman ruokintaprosessin. Koska FP Feeder™ on synkronoitu Farmplannerin™ kanssa, voit optimoida eläimillesi antamasi ravinnon määrän. Vältät hävikin ja yliruokinnan.

.

ASIAKKAIDEN LAUSUNTOJA

Close

Contact Us

Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Maecenas mollis interdum!

Subscribe error, please review your email address.

You're now subscribed, thank you!

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Meddelandet har skickats!

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Your account details has been submitted.